tiistai 5. helmikuuta 2013

kokista sylissä, 15 vuotta, jääkiekkoa ja pinkki kakku

Moi pitkästä aika.
mun on pitänyt tehdä tämä postaus jo kauan sitten mutta on pitänyt lukee kokeisiin ja kaikkea muutakin koulu juttuja on ollut.


25.1.2013
Mutta siis me viätettin mun 15 vuotis synttäreitä 25.1.2013. meillä minä, Siri, Nina, Iida ja Jenny.
Iida, Siri ja Nina oli tehnyt mun kapin sellaisen julisteen mihin ihmiset pysty kirjoitta niteen nimet.
Ja kaiken lisäksi ne halusi että mä pidän kruunua päässä koko päivän, mä eka vastustin sitä mutta kyllä mä sen sitten lopulta pistin sen päähän.
komenteja sain kuin kävelin se kruunu päässä esim: "pikku prinsessa" "kiva tiara" "ja meidän luokan valvojalta: sanksmä lainata tuota?"Me käytin kaupassa osta ruoka nii me kaikki neljä paitsi jenny otimme kinkku/ananas pitsaan mutta jenny otti makaroni latikoa.

Mä sain ihania lahjoja, Siri teki muulle ton  BIG BANG paidan (:

Meidän mahtavat Pirkka mukit, joskus sitä vain välillä haluaa olla hieman lapsellinen.


Mun mud cake'in kynttilät. Mä poltin sen mun mud cake'in vahingossa sen pitäisi olla semmoinen pehmeä ja suussa sulava no mun mud cake'illä olisi voinut tappaa jonkun se oli ihan kivi kova ei edes kakku lapio meinannu mennä sitä läpi, tykkään kokata mutta mä poltan helposti ruan.


Ja kuin kaikki oli menny paitsi Iida niin me istutin keittiön pöydän ääressä ja mä päätin kata itteleni kokista ja en pitänyt mukista kiinni, niin tuossa loppu tulos mä kaadoin pöydälle ja mun sylin kokista.26.1.2013
Tänään oli mun viraliset synttärit!!


Tuohon aikaan lähin ottaman lisä reikiä korvin, otin ihan perus ja sitten ruston, mulla oli jo enestän kaksi reikä.

Sitten aamulla äiti toi mulle lahjoja, kuin se kävi herättämässä mut.


Mä sain mun äitin kaverilta joka on lento emäntä niin se käy koreassa niin siltä sitten mun synttäri lahja siältä, mä en edes heti tajunu että ne on koreasta, koska mä olin niin väsynyt ja unen pöpörössä nii eka mä otin sen karkki laatikon ja katsoin "nam" näyttää hyvältä sitten mä näin sen lehden jonka kannessa on G-Dragon sitten mä sinä hetken huusin ja sitten mä huomasín että ne karkit kin on koreasta (mä en ole viäläkän maistanu nitä kerkkeja) ja sitten mä sain mun äidiltä Criminal minds 1 ja 2 tuotantokauden.

2.2.2013


Mä pidin mun suku juhlat ja sinne mä leivoin kakun jonka täyttenä oli mansikka hillo ja vähän muutakin ja kakun pällä oli pinkkiä kerma vaahtoa.

mutta eipä mulla tässä mitän muta sitten olutkan.
adios amigo

Emma.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti